Srbija je pod okupacijom političke mafije

Posle 26 godina apokalipse Srbija se danas nalazi pod fizičkom i psihičkom okupacijom od strane političke mafije. Politička mafija udruženo, pod plaštom prividne političke igre deli plen koji se sastoji od javne imovine, javnih preduzeća, državnog budžeta, reketa prema stranim i domaćim firmama, državnih zaposlenja. Posledica ove domaće okupacije je da svake godine iz Srbije nestaju celi gradovi ljudi - deca se ne rađaju a mladi i radni beže. Svakoga dana su učestala ubistva, samoubistva i nasilje u porodici - ogledalo psihičkog sloma pojedinca i društva. Poslednji lažni i lažirani izbori su još jedan jasan dokaz državnog sunovrata.

Politička mafija neće sama sebe ukinuti. Poslednji izbori su samo još jedan dokaz nepostojanja države i njenih institucija. Naša odgovornost kao građana ove države je da se izborimo za obnovu državnog uređenja. Moramo početi od početka. Naši ciljevi su:

1. Uspostavljanje Alternativnih državnih institucija.

2. Ukidanje režima putem referenduma.

Moja sudbina
Ostajem ovde
Želim da pomognem

Alternativna Narodna Skupština (ANS)

Počeli smo od početka. Izabrali smo putem otvorenog poziva grupu od dvanaest poslanika. Poslanici se bave promenom ustava, zakona i propisa. Cilj je stvaranje zdrave (alternativne) državne strukture, koja može zameniti postojeće uređenje. Sva naša obaveštenja za javnost možete pronaći ovde.

Poslanik

Konkurs za poslanike

Pročitaj uslove za izbor poslanika alternativne skupštine.

Savetnik

Mreža savetnika

Pročitaj uslove za priključenje mreži skupštinskih savetnika.

Dobrovoljac

Mreža dobrovoljaca

Pomozi nam i priključi se mreži naših dobrovoljaca.

Glasač

Glasači

Pošalji predlog ili se prijavi kao budući glasač.

Podrška

Podrška

Javi nam kako ti želiš da pomogneš naše ciljeve.

Referendum

Referendum

Podaci o pripremi referenduma za promenu državnog uređenja.

Ovi da odu a drugi da ne dođu